konkurs
istekao

OTVOREN KONKURS JAPANSKE FONDACIJE za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene

 • Japanska fondacija i Ambasada Japana u Republici Srbiji pozivaju sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince u Republici Srbiji i u Crnoj Gori da se prijave na konkurs Japanske fondacije za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2021. do 31. marta 2022. godine.

  Mole se svi zainteresovani da obrate pažnju na rokove trajanje konkursa za koji se odlučuju, jer prijavni rok nije isti za svaki od ponuđenih programa. Zbog toga je neophodno da dobro proučite instrukcije na linkovima:
  – jpf.go.jp/j/program/index
  – japanalapitvany.hu/en/performing-arts-japan-europe-2021-2022

Naziv donatora

Japanska fondacija

Rok za prijavu na konkurs

02.11.2020

Ko može da konkuriše?

 • Organizacije civilnog društva

Vrsta podrške

Bespovratna sredstva (grant šeme)

Oblast podrške

Ljudski resursi i socijalni razvoj
 • Obrazovanje
Kultura
 • Kultura

Geografska oblast podrške

 • Cela Srbija

Predviđeni period trajanja projekta

Projekat mora da se sprovede između 1. aprila 2021-30. juna 2022.

Kako se konkuriše

Popunjene aplikacije dostaviti Ambasadi Japana u Republici Srbiji najkasnije 7 radnih dana pre zvaničnog kraja konkursa, i to na: *adresa za slanje poštom: Ambasada Japana u Republici Srbiji, Odeljenje za kulturu i medije,Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd *adresa za slanje mejlom: culture@s1.mofa.go.jp Nakon što pošaljete dokumentaciju, potrebno je da telefonom kontaktirate Odeljenje za kulturu i medije Ambasade Japana radi verifikacije prijema vaše aplikacije.