Da li Vam je potrebna pomoć?

Ukoliko niste sigurni kako da pronađete pravi urgentni fond za Vas, tu smo da Vam pomognemo.

Pošalji zahtev

Javni Konkurs Za Finansiranje/Sufinansiranje Projekata Udruženja U Oblasti Poljoprivrede I Ruralnog Razvoja U 2020. Godini

Naziv donatora

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE

Rok za prijavu na konkurs

04.03.2020

Ko može da aplicira?

  • Organizacije civilnog društva

Minimalni i maksimalni iznos sredstava po projektu

20.000.000,00 RSD

Vrsta finansijske podrške

Bespovratna sredstva (grant šeme)

Oblast podrške

Poljoprivreda i ruralni razvoj
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo
Ostalo
  • Unapređenje kvaliteta i promocija života u ruralnim područjima

Geografska pokrivenost

  • Cela Srbija

Posebni zahtevi donatora

U skladu sa Javnim konkursom, mogu se predložiti projekti: – koji se realizuju na području Republike Srbije; – čiji je period realizacije zaključno sa 31. decembrom 2020. godine; – koji se odnose na jednu ili više prioritetnih tematskih oblasti; – udruženje može podneti više zahteva/projekata ili biti partner u više projekata čiji su predlagač druga udruženja, ali po Javnom konkursu može ostvariti pravo na novčana sredstva samo po jednom projektu/zahtevu, pri čemu može biti finansiran/sufinansiran najbolje plasirani projekat u skladu sa raspoloživim sredstvima.

Kako se aplicira?

Obavezna konkursna dokumentacija: 1. Spisak dokumenata koji se dostavlja (Obrazac br. 1); 2. Prijava (Obrazac br. 2); 3. Podaci o projektu (Obrazac br. 3); 4. Biografije lica koja realizuju projekat (Obrazac br. 4); 5. Detaljan opis projekta u skladu sa Smernicama (slobodna forma); 6. Kopiju statuta udruženja i osnivačkog akta udruženja 7. Rešenje iz APR-a i 8. Dokaz o sufinansiranju (ako sufinansiranje postoji)