Da li Vam je potrebna pomoć?

Ukoliko niste sigurni kako da pronađete pravi urgentni fond za Vas, tu smo da Vam pomognemo.

Pošalji zahtev

Javni Poziv Za Podnošenje Predloga Za Dodelu Pokrajinskog Priznanja U Oblasti Obrazovanja – Priznanje ,,ĐORĐE NATOŠEVIĆ“

Naziv donatora

POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA OBRAZOVANJE, PROPISE, UPRAVU I NACIONALNE MANJINE – NACIONALNE ZAJEDNICE

Rok za prijavu na konkurs

07.10.2019

Minimalni i maksimalni iznos sredstava po projektu

100.000,00 RSD

Vrsta finansijske podrške

Bespovratna sredstva (grant šeme)

Oblast podrške

Ljudski resursi i socijalni razvoj
  • Obrazovanje

Geografska pokrivenost

  • Vojvodina

Posebni zahtevi donatora

Pravo predlaganja kandidata za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti obrazovanja imaju pravna i fizička lica. Pravo na pokrajinsko priznanje ima fizičko ili pravno lice sa prebivalištem, odnosno sedištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Kako se aplicira?

Podnosioci predloga obavezno dostavljaju sledeću POTREBNU DOKUMENTACIJU: 1. Formular – predlog za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti obrazovanja – Priznanje ,,ĐORĐE NATOŠEVIĆ“, koje se dodeljuje za izuzetne rezultate postignute u vaspitno-obrazovnom radu – preuzima se sa sajta www.puma.vojvodina.gov.rs, 2. fotokopiju lične karte, odnosno očitanu ličnu kartu za kandidata koji je fizičko lice, odnosno izvod iz odgovarajućeg registra za pravno lice, kao dokaz da je kandidat sa prebivalištem, odnosno sedištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, 3. fotokopiju potvrde o poreskom identifikacionom broju – PIB-u – za pravna lica, 4. dokaz o postignutim rezultatima u oblasti obrazovanja u 2018. godini, 5. profesionalnu biografiju i 6. fotokopije NAJZNAČAJNIJIH nagrada i priznanja. Predlozi se dostavljaju poštom preporučeno sa naznakom „Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti obrazovanja – Priznanje ,,ĐORĐE NATOŠEVIĆ“, Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad. Pokrajinsko priznanje u oblasti obrazovanja – ,,ĐORĐE NATOŠEVIĆ“, dodeljuje se 25. novembra 2019. godine.